Logo
Image

Afla mai multe despre programul

"21 de zile de fericire"

 

Lasa-mi datele tale si voi reveni cu un email in care afli toate detaliile acestui program care are menirea de a aduce o transformare in viata ta !

Ce poti gasi in acest program?

Icon

Povesti videcatoare din experienta mea, care sa iti ofere o alta perspectiva asupra vietii, pentru ca tu sa gasesti sens si intelepciune in evenimentele din viata ta.

Icon

Instrumente de lucru pe care o sa le folosesti tot restul vietii ca sa iti cresti nivelul de energie si sa iti pui zambetul pe buze, chiar si in zilele stresante sau triste.

Icon

Tehnici folosite de multi oameni de succes, pe care sa le pui in practica ca sa te simti mai bine cu tine si cu ceilalti si sa poti sa construiesti mai usor relatii armonioase si functionale.

Atunci cand nimeni nu te vede, care este relatia ta cu tine?

Atunci cand nimeni nu te aude, cum vorbesti tu cu tine?
 

Cine sunt eu ?

     Sunt Corina Nechita, mama a trei băieti adolescenți, sunt soție, fostă corporatistă, actualmente trainer de dezvoltare personală la Blair Singer Training Academy USA și creator de conținut și interviuri internaționale la Millionaire Mindset Inspiration Romania.
Mi-am dorit ca ai mei copii sa isi urmeze visele, sa creada in ei si sa fie fericiti. Si sanatosi. Fiind si farmacista si nutritionista, lucrand peste douazeci de ani in colaborare cu medici diabetologi si cu nutritionisti, am adaptat mesele si am facut educatia nutritionala a familiei mele.
Cum ramanea insa cu visele si cu fericirea?
Copiii nu fac ce le spui ci ceea ce vad ca faci tu. Insemna deci, ca la peste 40 de ani sa incep sa imi urmez visele si sa invat sa practic secretele fericirii. Ca sa fiu bine cu mine. Si sa imi pot inspira copiii. Ca se poate!
Ceea ce am si inceput sa fac.

Am studiat mult, am vindecat mult din vechile experiente de viata, am experimentat mult in ultimii 7 ani  si in 2019 am spus stop vietii mele profesionale de pana atunci.
Am inceput sa fiu alaturi de femei care vor sa traiasca mai frumos, sa fie fericite, sa se simta imputernicite si inspirate, sa fiu alaturi de femei hotarate sa isi transforme viata.
Pentru ca de acolo am plecat si eu si stiu ca se poate!
 
Misiunea mea este să inspir, să educ și să împuternicesc oamenii să își vadă frumusețea, să își atingă potențialul maxim, să trăiască o viață plină de pasiune și satisfacții.